Imorgon börjar vår sopputmaning!

Härliga långfrukostar, sena middagar och lite för mycket sötsaker har liksom blivit standard här hemma efter dagarna runt jul och nyår, när man har fått vara underbart småslarvig och matnördig. Vi har flamberat kött, bakat massor, låtit goda grytor stå och puttra och rullat egen pasta (recept på vår trofie med gorgonzolasås kommer snart).


Men nu väntar snart vardagen igen! Trots att vi älskar att laga och äta mat är det där med vardagsmat –  och matlådor – inte alltid jättekul när tiden och idéerna tryter. I år ska vi ändra på det – och vi börjar med en sopputmaning. Vi har nämligen upptäckt att det alltid blir rätt när vi lagar soppa. Varje gång suckar vi lyckligt över hur gott det är, hur soppor kan vara både så enkla och så lyxiga –  och vi lovar oss själva att laga dem oftare. Det går dessutom superbra att laga soppa utomhus, vilket vi tycker är en väldigt kul grej. Så nu kör vi: En soppa i veckan, varje söndag under 2017! Vi börjar våra soppsöndagar imorgon och hoppas att ni trycker på följ-knappen och hänger med.

Annonser

6 thoughts on “Imorgon börjar vår sopputmaning!

  1. Ingela R K skriver:

    Bra idé !! Soppor en lite bortglömd rätt som förtjänar att tas till nya höjder!! Haft en bokcirkel i tio år där har soppan varit huvudrätt på de flesta av våra träffar!!

    Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s